Virheviesti

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls funktiossa menu_set_active_trail() (rivi 2394 tiedostossa /var/www/fs1/34/kaisangr/public_html/includes/menu.inc).

HISTORIAA

KAISAN GRILLI on suosittu Grilli kahvila vilkkaan päätien varressa. Matkalla helsingin suuntaan meillä on helppo pistäytyä.
 
Autoilijoiden onneksi paikalla on ollut kioski ja grilli toimintaa jo 80-luvulta.
 
Kaisa on  jatkuvasti mukana tiskintakana ja pyörittänyt toimintaa nyt jo 10-vuotta ja toteuttanut monia uudistuksia tehdäkseen paikasta suositun. Tällä ajalla asiakasmäärät ovat kasvaneet huimasti ja se jatkuu edelleen.
 
Laajennus on suurin investointi Kaisan ja ehkä koko rakennusten olemassa olon ajalta, remontti jossa vanha ja alkuperäisin osa purettiin ja rakennettiin tilalle uusi ja isompi rakennus tämän päivän tarpeisiin, remontti toteutettiin syksyllä 2012
 
Alunperin paikkalle rakennettu rakennus "luukku kiska" oli päässyt vuosiensaatossa erittäin huonoon kuntoon ja rakennettu ilmeisesti hieman erillaiseen käyttötarkoitukseen joten pienet korjaustyöt ja maali eivät enään auttaneet.
 
Remontin yhteydessä keittiö päivittyi tähän päivään joka mahdollistaa toiminnan jatkumisen nykyisten säännöksien mukaan.
Nykyaikaississa tiloissa toimiminen nosti henkilökunnan ja asiakkaiden viihtyvyyttä olennaisesti.
 
Vuoden 2015 alusta Veikkauksen pelipiste on sijainnut toimipaikassamme ja viking loton 1,3 miljoona voittanut kuponki on pelattu meillä.
 
Ulkona on myös reilusti pöytätilaa ja osa isonkatoksen alla.
 
Käytämme hampurilaisissa vain täyslihapihvejä!
 
Herkullisia ja tarvittaessa räätälöityjä grilliruoka-annoksia sekä paljon sämpylä ja välipala vaihtoehtoja.
 
Paistamme joka päivä munkit ja pullat. Meiltä löydät myös jäätelöt, makeiset, virvoistusjuomat, oluet, siiderit, proteiinirahkat- ja juomat sekä tupakkatuotteet
 
Asiakas wc:t ovat käytössä aukioloaikoina
 
Meillä ei valitettavasti käy rahtari yms alennuskortit, pidämme sen sijaan hintatasomme alhaisina ja näin asiakaskunnan monipuolisena ilman eriarvoistavaa ja monimutkaista hinnoittelua. Jokuhan sen alennuksen kuitenkin maksaa:) Tervetuloa tutustumaan!
 

Yhteystiedot:

Turunmoottoritie, nupurinjärvi Helsingin suuntaan, 02820 ESPOO
Phone: +358 9 863 52 51